Εργασίες συντήρησης στο σχολικό συγκρότημα του Μάννα

Αντίστροφα... για την έναρξη του σχολικού έτους

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται εργασίες στις κτιριακές μονάδες του σχολικού συγκροτήματος του Μάννα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το ''πρώτο κουδούνι'' στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Οι εργασίες οι οποίες ήταν προγραμματισμένες από τον περασμένο Ιούνιο υλοποιούνται στο πλαίσιο των μικρών έργων που πραγματοποιεί η τεχνική υπηρεσία του δήμου Σύρου Ερμούπολης μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται ο καθαρισμός των χόρτων, βαψίματα, μικροεπισκευές στις ρωγμές στις οποίες διέρχεται το νερό της βροχής τη χειμερινή περίοδο, ο καθαρισμός των κλαδιών από τα δέντρα καθώς και άλλες αναγκαίες μικροεπισκευές. Το κτιριακό συγκρότημα του Μάννα είναι σχετικά καινούργιο σε σχέση με άλλα κτίρια στα οποία οι επεμβάσεις λόγω των σημαντικών φθορών χρειάζονται μελέτη, προγραμματισμό και μεγαλύτερα ποσά. Για τον λόγο αυτό και δεδομένου ότι δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα κάθε χρόνο τέτοια εποχή πραγματοποιούνται οι προαναφερόμενες μικροεργασίες με στόχο την συντήρηση του.

Παράλληλα από τη Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη οι υπάλληλοι της καθαριότητας θα ξεκινήσουν τις εργασίες καθαρισμού των αιθουσών και των διαδρόμων του κτιρίου για την υποδοχή των μαθητών που μετράνε πλέον αντίστροφα μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ετικέτες: