Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος»

Πάντα αγάπη

Σκανταλιάρηδες καλικάντζαροι, γευστικοί κουραμπιέδες, καταπράσινα έλατα, πρίγκιπες, νεράιδες, μάγισσες και πολλοί ακόμα ήρωες των παιδικών μας χρόνων, συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην αίθουσα «Δελασάλ» του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος» για να μεταδώσουν όλοι μαζί το διαχρονικό μήνυμα των Χριστουγέννων, την παντοτινή αγάπη.

Παρά το δικαιολογημένο τρακ, αλλά και την πρώτη τους επαφή με το σανίδι, οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού «Η Φωλιά» από κοινού με τους πιο έμπειρους της παρέας «έβαλαν τα γυαλιά» στα δεκάδες μάτια, που ήταν καρφωμένα πάνω τους, με το νάζι, τον αυθορμητισμό και φυσικά το μεγάλο ταλέντο τους.

Σε μία παράσταση με πρωταγωνιστές το χαμόγελο και τη γλυκιά αίσθηση που μας περιβάλλει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα πολύχρωμα φωτάκια, τα γιορτινά τραγούδια και τη ζεστή ατμόσφαιρα πλάι σε γονείς και φίλους, οι μαθητές παρότρυναν τους θεατές να δουν τα Χριστούγεννα μέσα από τα δικά τους μάτια.

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Έχοντας στο πλευρό τους, τις αγαπημένες δασκάλες τους, που για μία ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στήνοντας μία εκδήλωση που από την αρχή μέχρι το τέλος ξεχείλιζε αγάπη και ελπίδα ότι οι φετινές γιορτές ίσως να είναι καλύτερες από τις προηγούμενες, αρκεί να το πιστέψουμε, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου έδιωξαν κάθε άσχημη σκέψη και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τους γονείς καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος» Φρερ Μάριος Καπέλλας, ο οποίος ζήτησε από το κοινό να αγκαλιάσει τους μικρούς πρωταγωνιστές και να συγχωρέσει τα όποια χαριτωμένα απρόοπτα επί σκηνής. Παράλληλα, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τις νηπιαγωγούς για τις άοκνες προσπάθειες και τη συνεχή φροντίδα τους με στόχο το άψογο αποτέλεσμα, που θαύμασαν όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές» με υγεία και ευτυχία.

Η παράσταση μετέφερε το κοινό στο σχολείο των μικρών καλικαντζάρων, τη στιγμή που το κουδούνι του χτυπούσε άρον άρον, καλώντας τους μαθητές να επιστρέψουν στην τάξη και να διδαχθούν από τη δασκάλα τους νέες ζαβολιές, κολπάκια, αστεία, μυστικά και πολλές σκανταλιές. Πάνω στην ώρα, έκαναν την εμφάνισή τους και οι κουραμπιέδες που είδαν άδειες τις πιατέλες και άρχισαν να ψάχνουν την χαμένη τους άχνη. Και τότε άρχισε η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, η οποία μας μας έκανε να νιώσουμε και πάλι παιδιά.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της γιορτής, έκανε την εμφάνισή του και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά.