«Τα Γκουντούν και η Χαρά» από τους μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης

Ταξίδι με ένα «ιπτάμενο σουρωτήρι»

Με τη θεατρική παράσταση «Τα Γκουντούν και η Χαρά», που εμπνεύστηκαν από την ομώνυμη σειρά βιβλίων του αγαπημένου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης αποχαιρέτισαν τη φετινή σχολική χρονιά και ευχήθηκαν σε όλους «καλό καλοκαίρι».

Στην έναρξη της εκδήλωσης, οι νηπιαγωγοί σημείωσαν ότι η ιδέα γεννήθηκε από τη μεγάλη αγάπη των παιδιών στα βιβλία. Το ενδιαφέρον τους για την ανάγνωση αλλά και την αφήγηση οδήγησε τις εκπαιδευτικούς στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους μέσω των παραμυθιών.

Μικροί και μεγάλοι άφησαν στην άκρη έγνοιες και προβλήματα και ανέβηκαν στο «ιπτάμενο σουρωτήρι» για να απολαύσουν το μαγικό αυτό ταξίδι μαζί με τους μαθητές του σχολείου.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β', ο οποίος συνεχάρη και τις δύο Νηπιαγωγούς για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, και διένειμε σε όλα τα παιδιά, μαζί με τα δώρα που προσέφεραν οι γονείς, και ένα καλοκαιρινό δικό του δώρο.