Γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Ζωγράφισαν το καλοκαίρι

  • Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 2016 - 20:40

Σε λούνα παρκ μεταμορφώθηκε η αυλή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, όπου οι μαθητές τραγούδησαν, χόρεψαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν και κούνησαν το «μαντήλι» τους σε μία ακόμη σχολική χρονιά που έφτασε στο τέλος της.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά είχαν τα καρτελάκια τους και μπορούσαν να πάρουν μέρος στα παιχνίδι (βρες το λουκούμι, στόχοι, κρίκοι, μπόουλινγκ και κουταλοδρομιες). Στο τέλος, όλοι οι μαθητές ζωγράφισαν σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, προσαρμοσμένο στον έναν τοίχο της αυλής. Ο στόχος ήταν να παίξουν, να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να πουν «εις το επανιδείν» και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Επιπλέον, παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς αποχαιρέτισαν τους μαθητές της της ΣΤ’ τάξης, Φρειδερίκο, Μάρκο, Φρόσω, Χριστίνα, Θοδωρή, Άγγελο, Φωτεινή, Αρτέμη, Κώστα, Εύα, Στέλλα και Χαρίκλεια και τους ευχήθηκαν να έχουν ένα όμορφο ξεκίνημα στο καινούριο τους σχολείο, το Γυμνάσιο.

«Μακάρι τα εφόδια που πήρατε από τα 6 χρόνια της φοίτησής σας στο Δημοτικό να είναι σύμμαχοί σας στα επόμενα μαθητικά χρόνια σας! Να είστε δυνατοί, γεροί, ταπεινοί και να πετύχετε τους στόχους σας!! Ελπίζουμε να θυμάστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία τα χρόνια που περάσατε στο 3ο! Αυτό πάντως σίγουρα δεν θα σας ξεχάσει» υπογράμμισαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Διευθύντρια κ. Χριστιάννα Καρτσέλου και οι δασκάλες του σχολείου ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι.