Διαφορετικοί και ίσοι… so easy

Τα ταλέντα τους στη μουσική, το θέατρο, την ποίηση αλλά και τη χρήση των ξένων γλωσσών για τη δημιουργική τους έκφραση, παρουσίασαν οι μαθητές του So Easy στη Σύρο, σε μια ξεχωριστή γιορτή με διάχυτο άρωμα πολιτισμού.

Η εκδήλωση για τη λήξη των φετινών μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος».

Οι μαθητές ετοίμασαν και παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα στην αγγλική γλώσσα, έγραψαν και απήγγειλαν ποιήματα, συνέθεσαν και ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν δρώμενα στη γαλλική γλώσσα με τη συμμετοχή του κοινού, ενώ οι μαθητές των Γερμανικών παρουσίασαν ένα μοναδικό αφιέρωμα στη χώρα.

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν και οι «pop stars» του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, που εμφανίστηκαν με τη μπάντα τους για να τραγουδήσουν και να ξεσηκώσουν τα πλήθη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το διαχρονικό τραγούδι του Michael Jackson “Heal the world”, το οποίο τραγούδησαν μαζί μαθητές κι εκπαιδευτικοί, δίνοντας το μήνυμα ότι «μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας»

Στον χαιρετισμό της, η υπεύθυνη σπουδών του So Easy Φωτεινή Σταθογιάννη ενημέρωσε το κοινό ότι το φροντιστήριο της Σύρου βραβεύτηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτήριο του Ομίλου για τη χρονιά 2015-2016 κι ότι πλέον είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου με τον φορέα BECD, οι μαθητές που σημειώνουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις, εξασφαλίζουν υποτροφίες και φοιτούν δωρεάν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η αριστούχα μαθήτρια της προηγούμενης χρονιάς ταξίδεψε στο Πανεπιστήμιο του Μπρουκς στην Οξφόρδη, όπου παρέμεινε δωρεάν οχτώ ημέρες, ενώ φέτος η μαθήτρια με το καλύτερο score θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο St. Catherine στη Μάλτα.

 

 

Ετικέτες: