Τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς για τον παιδικό σταθμό, τα νηπιακά και προνηπιακά τμήματα του Ιδ. Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος»

Τα παιδιά του κόσμου δεν έχουν διαφορές

Με ένα άσπρο καράβι, ταξίδεψαν, για να αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά, αλλά και να υποδεχτούν και να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα ανάμεσα στα παιδιά όλου του κόσμου, οι μαθητές του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος».

Όπως κάθε χρόνο, οι μαθητές του παιδικού σταθμού («Η Φωλιά»), των νηπιακών και προνηπιακών τμημάτων του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος», αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που πέρασε, με μία μεγάλη, θεματική, αλλά και διδακτική – για μικρούς και μεγάλους – γιορτή.

Φέτος, το θέμα της γιορτής, αφορούσε στα παιδιά του κόσμου. Οι μαθητές, με τη συνοδεία της ορχήστρας, και του τραγουδιού «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας», που πρωτοερμήνευσαν ο Μιχάλης Βιολάρης και η Καίτη Χωματά, σάλπαραν με ένα λευκό καράβι του ονείρου, προκειμένου να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τα παιδιά όλου του κόσμου.

Το λευκό καράβι έριξε άγκυρα στην Αφρική, στην Ασία, στην Αμερική, ενώ έφτασε μέχρι και τη μακρινή Αυστραλία. Τα παιδιά των «Φρερ», γνώρισαν, μίλησαν και έπαιξαν, μέσω της μουσικής, του χορού και του τραγουδιού, τα παιδιά από όλα αυτά τα μακρινά, αλλά και τόσο κοντινά μας μέρη, διαπιστώνοντας στο τέλος, ότι τα παιδιά όλου του κόσμου τελικά… δεν έχουν καμία διαφορά.

 

Ετικέτες: