Γιορτή λήξης του σχολικού έτους στον Παιδικό Σταθμό Βήσσα

«Σαλάτα»… και φύγαμε

Με χειροποίητα σκηνικά και μία αίσθηση… «σαλάτας» αποχαιρέτησαν οι μικροί μαθητές, οι γονείς και οι φίλοι τους, τη σχολική χρονιά που πέρασε, στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Βήσσα.

Τα παιδιά ερμήνευσαν ρόλους από γνωστά παραμύθια, τα οποία «ανακατεύτηκαν» σε μία «πεντανόστιμη» θεατρική και χιουμοριστική… «Σαλάτα», η οποία διασκέδασε τους γονείς και φίλους, που χάρισαν στους μαθητές το θερμό τους χειροκρότημα, αλλά και τους ίδιους τους μικρούς ηθοποιούς.

Μάλιστα, οι μαθητές είχαν από καιρό ξεκινήσει την προετοιμασία για τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, αφού τα σκηνικά για τα διάφορα θεατρικά σκετς, τα είχαν επιμεληθεί και κατασκευάσει μόνοι τους, ενώ τα άλλαζαν, ως άλλοι επαγγελματίες σκηνογράφοι, σε κάθε αλλαγή θέματος.

Με παρατεταμένο χειροκρότημα, αγκαλιές και τραγούδια, οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν τη χρονιά που έφυγε, πανέτοιμοι, μετά το… “break” του καλοκαιριού, άλλοι να ξαναβρεθούν στους γνώριμους χώρους του παιδικού σταθμού του Βήσσα και άλλοι να ξεκινήσουν για άλλες περιπέτειες.