Μαθήτρια από την Κέα στους νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής της ΠΟΣΕΑ

  • Κυριακή, 24 Ιουνίου, 2018 - 13:45

Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων του νησιού μας συμμετείχαν μέσω του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας στον «2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και η σημασία της στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Ανάμεσα στις τρεις καλύτερες ζωγραφιές του διαγωνισμού ήταν και η ζωγραφιά της Ηλιάνας Ματσόλι, μαθήτριας Δ’ τάξης Δημοτικού Κορησσίας, που μας συγκίνησε και μας έκανε υπερήφανους. Συγχαρητήρια στην Ηλιάνα αλλά και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν!

Από το σύνολο των ζωγραφιών των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του νησιού, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών μας, επέλεξε 5, οι οποίες εκπροσώπησαν την Κέα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε την κυρία Μπαρμπαρή Μαρία, απόφοιτο Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και την κυρία Τσιόγκα Ελένη για την δύσκολη διαδικασία επιλογής των έργων. Ευχαριστούμε επίσης τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, για την συνεργασία τους με τον Σύλλογο.

Η δημοσίευση των έργων στο διαδίκτυο, γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων των μαθητών.