Θέμα χρόνου το "λουκέτο"

Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο “λουκέτο” του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία εκφράζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Φθιώτιδας, αναφερόμενος συνεχιζόμενη υποβάθμιση και φθίνουσα πορεία της περιοχής.

Όπως σημειώνεται στην καθημερινή εφημερίδα “Λαμιακός Τύπος” , με ανοιχτή επιστολή του ο Αντιστράτηγος Βασίλης Μπούρας κάνει λόγο για μια μεθοδική και αυθαίρετη επιχείρηση  αποψίλωσης της πόλης της Λαμίας από νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες, όπως Πανεπιστήμιο, στρατιωτικές μονάδες και υπηρεσίες υγείας, η οποία εξελίσσεται όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην επιστολή του, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από την πλευρά των τοπικών παραγόντων της πόλης.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τραγικό επιχειρησιακό λάθος την απομάκρυνση της ΜΕΡΥΠ, ενώ σημειώνει ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει και το ΚΕΥΠ. Παράλληλα καταθέτει και την ενστασή του για την απόφαση να χρησιμοποιηθεί ο χώρος της ΠΑΒΥΠ για τη στέγαση της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα στο: lamiakos-typos.gr

 

Ετικέτες: