Μήνυμα δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης για την 28η Οκτωβρίου

Γ. Μαραγκός: "Ας αγωνισθούμε όπως οι πρόγονοί μας"

Να παραδειγματισθούμε και να αγωνισθούμε με θέληση, πίστη και συνεργασία όπως έπραξαν οι πρόγονοί μας είναι το μήνυμα του δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 

Στις 28 Οκτωβρίου του 1940, γράφτηκε μία από τις σημαντικότερες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Με εθνική υπερηφάνεια, η επέτειος αυτή μας υπενθυμίζει το φρόνημα του λαού μας, που αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες και αγνόησε κάθε κίνδυνο, για να υπερασπίσει τα ιδανικά του. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, ας ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες με θέληση, πίστη, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Ενωμένοι, όπως οι πρόγονοί μας, ας παραδειγματιστούμε από αυτούς και ας αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων μας, με σκοπό την ανάκαμψη της χώρας μας και την ταχύτερη έξοδο από την κρίση. Όλοι μαζί, ομόθυμα, ομοούσια και συντεταγμένα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας. Είναι στο χέρι μας!