Παρέμβαση Γ. Πατούλη στην αναπληρώτρια Υπ. Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη

Ρύθμιση για τις οφειλές στους Δήμους

  • Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2015 - 06:20

Με επιστολή του στην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), Γιώργος Πατούλης προτείνει στο πλαίσιο της ρύθμισης χρεών που προωθεί η κυβέρνηση, να υπαχθούν σε αυτήν, όλες οι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014 και να δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις.

Ελάχιστη δόση 20 ευρώ

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης αφού εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τη νέα Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων τους, στο περιεχόμενο της επιστολής του, τονίζει, “Θεωρούμε ότι η παρέμβασή σας για τη ρύθμιση των χρεών βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση και νομίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί εάν σε αυτή συμπεριληφθούν και οι οφειλές στους Δήμους. Για το λόγο αυτό προτείνουμε όλες οι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014, να υπαχθούν στις σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις και να δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 ευρώ.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσουμε για τη θετική προσέγγιση του θέματος και να σας δηλώσουμε την ετοιμότητά μας για να συζητήσουμε κοινά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου σας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

Ετικέτες: