Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων για την απεργία της ΠΝΟ

  • Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2016 - 15:26

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων, με αφορμή τις κυβερνητικές παλινωδίες σχετικά με το θέμα της φορολόγησης των ναυτικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την επαναλαμβανόμενη απεργία της ΠΝΟ δεν είναι πλέον λίγα τα νησιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας με τα αποθέματα σε πολλά από τα βασικά αγαθά, όπως φάρμακα, καύσιμα, γάλα και νερό να φτάνουν σε οριακό επίπεδο ή και να εξαντλούνται.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη στην αύξηση της φορολόγησης του εισοδήματος των 27.000 Ελλήνων ναυτικών.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τότε συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου, κοροϊδεύοντας το λαό και καταστρέφοντας τη χώρα. Ο κόσμος της πατρίδας μας αλλά και εμείς οι Κυκλαδίτες ιδίως έχουμε νιώσει την συνεχή εξαπάτηση. Η Κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία μας, αλλά και τη ζημιά που υφίστανται οι αγρότες και συνολικά η ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Οι νησιώτες δεν ανέχονται να είναι όμηροι εκβιαστικών διλημμάτων, ιδιαίτερα μέσα στο χειμώνα που η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών είναι μειωμένη, με αποτέλεσμα πολλά μικρά νησιά να μένουν χωρίς πλοίο για περισσότερο από μια εβδομάδα. Τέτοιου είδους καταστάσεις γυρίζουν τα νησιά μας πολλά χρόνια πίσω και δεν οδηγούν σε ανάπτυξη τον τόπο μας, αλλά σε μαρασμό.”