ΟΑΕΔ: Από την Παρασκευή η πίστωση του δώρου Πάσχα

  • Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2017 - 06:20

Οι πιστώσεις του Δώρου Πάσχα και η προπληρωμή των επιδομάτων στους δικαιούχους επιδοτούμενους και μακροχρονίως ανέργους, όπως και η ειδική παροχή μητρότητας, θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται – σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό – από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των δικαιούχων, θα πιστώνονται κανονικά από την ερχόμενη Παρασκευή, διαβεβαιώνει η διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), εκτιμώντας ότι η προγραμματισμένη απεργία των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας, δεν θα επηρεάσει την διαδικασία πίστωσης των επιδομάτων.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: «από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η πίστωση των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 μέχρι και 23.04.2017».

 

Ετικέτες: