Δήλωση του γραμματέα Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου για τα αποτελέσματα της Κεντροαριστεράς

"Την Κυριακή επισφραγίζουμε την αλλαγή νοοτροπίας στην παράταξη και το πολιτικό σύστημα"

  • Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, 2017 - 20:23

Το ισχυρό μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών που έστειλαν οι χιλιάδες πολίτες με την ηχηρή παρουσία στις κάλπες δείχνει ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς παραμένει ζωντανός στην κοινωνία.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός, το οποίο καταδεικνύει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για μία νέα αρχή στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
H δημοκρατική παράταξη συνδέεται ξανά με τις κοινωνικές της ρίζες.
Επανιδρύθηκε, χθες, με την ιδρυτική σφραγίδα των πολιτών που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες.

Μια νέα προσπάθεια προς το νέο και όχι επιστροφή στο παλιό. Η επόμενη ημέρα για το νέο φορέα πρέπει να είναι «μέρα ανανέωσης».
 
Οι πολίτες  θέλουν το νέο φορέα στην πρώτη γραμμή του μετώπου ευθύνης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Την ερχόμενη Κυριακή 19/11/2017 επισφραγίζουμε την αναγκαιότητα για αλλαγή γενιάς και αλλαγή νοοτροπίας στην παράταξη και στο πολιτικό μας σύστημα.
    Ο κόσμος διψάει ξανά να βρει μία πολιτική στέγη, μια εναλλακτική πολιτική έκφραση, μια παράταξη ανανεωμένη και όχι ανακυκλωμένη.
    Η εκλογική διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι μία εσωκομματική διαδικασία. Εκλέγουμε τον επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα και πραγματικά οι συμπολίτες μας, πέρα από όποια επιλογή έκαναν χθες, θα πρέπει από εδώ και πέρα να ψηφίσουν όχι με το θυμικό τους, όχι συναισθηματικά, αλλά με γνώμονα ποιος μπορεί πραγματικά να αντιπαρατεθεί στα ίσα απέναντι στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη.

Αν είναι να πάμε στην ίδια επιλογή, δεν υπήρχε κανένας λόγος να προβούμε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη μιας καινούριας ηγεσίας.

Θα πρέπει να ψηφίσουν οι συμπολίτες μας, με γνώμονα την προοπτική των παιδιών και των εγγονών τους.

Μας το οφείλουν.

Ετικέτες: