«Έφοδος» του Υπουργού σε ποστάλια στον Πειραιά

  • Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2013 - 06:00

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε χθες νωρίς το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με στόχο τη διαπίστωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τήρησης των κανόνων ασφαλείας για τους επιβάτες στα πλοία της ακτοπλοΐας.

Ο Υπουργός επισκέφτηκε αρχικά το πλοίο "Blue Star Δήλος" το οποίο αναχωρούσε στις 7.25 με προορισμό τα νησιά Πάρος, Νάξος, Θήρα και στη συνέχεια το πλοίο "Νήσος Μύκονος" το οποίο απέπλεε στις 8.05 με προορισμό τη Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο και Καρλόβασι. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον πρώτο και δεύτερο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας, ενώ συνομίλησε και με τους ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων. Λίγη ώρα αργότερα μετέβη στο πρώτο Λιμενικό τμήμα και κατέληξε στην πλοηγική υπηρεσία του Πειραιά, όπου και συζήτησε αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι βασική προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του πολίτη, ιδίως σε μία εποχή που ξεκινά η αυξημένη κίνηση των επιβατών στην ακτοπλοΐα.