Επιστολή Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου για το νέο αεροδρόμιο

Επιστολή με θέμα την επίσπευση των εργασιών για την ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου της Πάρου, απέστειλε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου προς τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής, ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Με μεγάλη  απογοήτευση πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου την αρνητική απόφαση της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων για την κατασκευή των προσωρινών κτιρίων του Νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Γνωρίζοντας ότι το νέο έτος 2015 , είναι μια κρίσιμη χρονιά ανάπτυξης τόσο για τα νησιά μας Πάρο-Αντίπαρο όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα μετά την τελευταία αύξηση του τουρισμού, ζητάμε την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας για την ολοκλήρωση ενός έργου κατά 90% ετοίμου που θα προκαλέσει μεγάλη εισροή  εσόδων  σε μια κατ εξοχήν τουριστική περιοχή της χώρας  με συνέπεια την παραπέρα ανάπτυξη της και φυσικά πολλαπλάσια έσοδα και στον κρατικό μηχανισμό.

Κύριε Υπουργέ στην  κομβικά τουριστική χρονιά που αναμένουμε, δεν πρέπει για το μικρό ποσό που χρειάζεται η λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου ,να χαθούν πολύ περισσότερα.

Παρακαλούμε όπως δείξετε την μέγιστη προσοχή σας και μεριμνήσετε για να ολοκληρωθούν  το γρηγορότερο δυνατό οι απαραίτητες διαδικασίες που θα φέρουν σε πέρας την αδειοδότηση των προσωρινών κτιρίων του Νέου Αεροδρομίου της Πάρου."