Υποβολή αιτήσεων για νέες άδειες ΤΑΞΙ στις Κυκλάδες

Στην υπογραφή της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν. 4070/2012 για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Σύμφωνα με αυτήν, κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο θα πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση μέχρι τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων για τις οποίες ζητείται άδεια, ή το είδος της άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Αναλυτικά η Πρόσκληση, όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, βρίσκεται αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr) στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr) στη διαδρομή ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ καθώς και στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» με Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ): 6Π1Δ-7ΛΞ-ΨΧ2.

Πληροφορίες παρέχονται επίσης από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων στο τηλέφωνο: 22810.75142 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.