International Travel & Tourism Exhibition MITT 2015

Με το νέο λογότυπό της συνεχίζει την παρουσία της η Σαντορίνη στην έκθεση της Μόσχας

  • Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2015 - 14:46

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 22η Διεθνής Τουριστική έκθεση International Travel & Tourism Exhibition MITT 2015 που πραγματοποιείται στη Μόσχα και στην οποία συμμετέχει η Σαντορίνη με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η έκθεση ξεκίνησε χτες, 18 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την 21η του μήνα αυτού.

Τις δύο πρώτες μέρες της έκθεσης μπορούσαν να επισκεφτούν οι εμπορικοί επισκέπτες, ενώ οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν είναι διαθέσιμες για το κοινό. Η έκθεση έχει μεγάλη συμμετοχή καθώς έλαβαν μέρος 2056 εκθέτες από 203 χώρες, σε μια εκθεσιακή επιφάνεια που υπερβαίνει τα 50.000τ.μ.

Το παρόν στην έκθεση πέρα από το Δήμο Θήρας έδωσαν επιχειρηματίες από τη Σαντορίνη καθώς και τουριστικοί πράκτορες του νησιού. Την επίσκεψη της στο περίπτερο πραγματοποίησε και αυτή τη φορά η αν. Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά η οποία και ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Δήμου Θήρας κ.Λουκά Μπελλώνια.

Το περίπτερο που φιλοξενείται η Σαντορίνη κοσμείται και από το νέο λογότυπο της, “Santorini The One”, το οποίο και βρίσκεται σε πρωταγωνιστική θέση.

Εξίσου σημαντικής σημασίας με την έκθεση του Βερολίνου αποτελεί και η έκθεση στη Μόσχα, αφού και οι δύο πραγματοποιήθηκαν σε κομβικό χρονικό διάστημα, λίγο δηλαδή πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν.