Let' s do it... Sifnos

  • Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2015 - 15:29

Την Κυριακή 26 Απριλίου πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα, η Διεθνής Καμπάνια εθελοντικών καθαρισμών «Let’s do it!» (http://www.letsdoitworld.org). Πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη συμμετέχουν στην καμπάνια καθαρίζοντας τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τις παραλίες τους, περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας για το φυσικό περιβάλλον.

Τις δυο προηγούμενες χρονιές κάναμε και τη Σίφνο μέρος αυτού του δικτύου και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν κινητοποιηθούμε όλοι στο νησί ατομικά ή συλλογικά μπορούμε μέσα σε μία μόνο μέρα να έχουμε καθαρίσει τη Σίφνο από τόνους άχρηστων αντικειμένων που κανονικά χρειάζονται μέρες για να μαζευτούν, θα έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία ενόψει της τουριστικής περιόδου και θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία προβολής του νησιού μέσα από αυτή τη δράση. Άλλωστε η Σίφνος έχει μακρόχρονη παράδοση στην Καθαριότητα και τη Νοικοκυροσύνη που πρέπει να προσπαθήσουμε για να τη διατηρήσουμε.

Το συντονισμό της δράσης θα έχει από την πλευρά του Δήμου η ΔΗ.Κ.Ε.Σ, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.

Ετικέτες: