Πρόσκληση του Επαρχείου Πάρου σε συνάντηση

Περιφερειακό Πλαίσιο Χωρτοταξικού Σχεδιασμού

Σε ενημερωτική συνάντηση, καλεί θεσμικούς φορείς και τοπικές παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες, η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος" στην Πάρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επάρχου Πάρου, κ. Μπιζά:

"Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, διοργανώνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:00 - 13:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΜΕΑΣ Αρχίλοχος", συνάντηση - ενημέρωση με τους θεσμικούς φορείς, τις τοπικές παραγωγικές & κοινωνικές ομάδες, με σκοπό τη συλλογή  απόψεων φορέων και υπηρεσιών για την σύνταξη του Β1 Σταδίου του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου και ειδικά για τις Περιφερειακές Ενότητες Πάρου, Νάξου και Θήρας.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση από την υπεύθυνη της μελέτης κα Χριστίνα Τσούτσου και τα αρμόδια στελέχη της Διεύθυνσης Χωροταξικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΝ τα οποία είναι : ο κ. Ιωάννης  Ράμμος, η κα Μαίρη Ραμπαβίλα και η κα Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με στόχο τη μέγιστη δυνατή Ενημέρωση των εμπλεκομένων Φορέων και Υπηρεσιών στο Γεωγραφικό Χώρο ευθύνης της, προχώρησε -παράλληλα με την προώθηση του σε Έντυπη μορφή- και στην ανάρτηση του εν λόγω Τεύχους της Σύνοψης των Πορισμάτων της Έκθεσης Αξιολόγησης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: http://www.notioaigaio.gr στην Ενότητα "Διεθνή και Ευρωπαϊκά Θέματα, Προγράμματα, Προσκλήσεις, Ανακοινώσεις/Δελτία Τύπου" του συνδέσμου της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (http://www.5124.syzefxis.gov.gr/index.php/site-map-5).

Προσκαλούμε όλους τους φορείς των παραπάνω νησιών και τους πολίτες όπως παρευρεθούν στην συγκεκριμένη συνάντηση, ώστε να καταθέσουν προτάσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη στο υπό αναθεώρηση / επικαιροποίηση Περιφερειακό Πλαίσιο  Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου"