Κλειστή συνάντηση μεταξύ των μελών των τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, που προέκυψαν έπειτα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, παρουσία του βουλευτή, κ. Βρούτση

«Καλωσόρισμα» νέων στελεχών

Κλειστή συνάντηση, μεταξύ των άρτι εκλεγέντων μελών της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της  δημοτικής τοπικής οργάνωσης Σύρου, που προέκυψαν από την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης των νέων τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ερμής στη Σύρο, παρουσία και του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, κ. Γιάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της μικρής εκδήλωσης, το συντονιστικό ρόλο, είχε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Κώστας Γαβιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο νέος επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης Σύρου, Στάθης Μπαρμπούνης, παρουσίασε τα στελέχη, αλλά και τους στόχους των μελών της νέας σύνθεσης της οργάνωσης. Κατόπιν, η κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, υπεύθυνη του τομέα Αιγαίου, στο οργανωτικό του κόμματος, μίλησε για τη σημασία της ανάδειξης των νέων μελών στις τοπικές οργανώσεις, ενόψει και του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που έχει προγραμματιστεί, από τον αρχηγό της, για τις 22-24 Απριλίου.

Τέλος, το λόγο πήρε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος σημείωσε, πως η νέα γενιά στελεχών του κόμματος, θα πρέπει να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια, για ανατροπή της παρούσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάντια στην οποία επιτέθηκε, κατηγορώντας τη, για επαναφορά, με σειρά λανθασμένων χειρισμών, της εθνικής οικονομίας σε ύφεση, ενώ κάλεσε τα στελέχη να αναλάβουν δράση, ο καθένας από τον τομέα του, για την ανασκευή των αρνητικών αποτελεσμάτων και εντυπώσεων για το κόμμα και την ανάδειξη σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που θα εφαρμόσει ρεαλιστικό πρόγραμμα και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Μετά το πέρας των ομιλιών και δεδομένου, ότι επρόκειτο για κλειστή εκδήλωση, δεν υπήρξε κάποια δήλωση, ούτε από πλευράς του κ. Βρούτση, ούτε από τους νέους αιρετούς, προς τα ΜΜΕ.