Πασχαλινός "μποναμάς" στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου

  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2016 - 17:12

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, “Μαζί με στόχο την Υγεία”, παραδόθηκε, την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός και ιατρικά μηχανήματα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου, παρουσία εκπροσώπων της Alpha Bank, του Δημάρχου Κύθνου κ. Γαρδέρη, του Αντιδημάρχου κ. Ηλιού και του Προέδρου της Τ.Κ. Δρυοπίδας κ. Μαρτίνου.

Το πρόγραμμα “Μαζί με στόχο την Υγεία” σχεδιάσθηκε από την ALPHA BANK με στόχο να εξοπλίσει τα νησιά με ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικά είδη. Ξεκίνησε το 2014 συνεχίστηκε το 2015 και συνεχίζει δυναμικά το 2016!
Εκ μέρους όλων των δημοτών της Κύθνου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ALPHA BANK για την στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κύθνου μέσα από τη δράση αυτή ,η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του καταστήματος Ερμούπολης κα Παναγιωτίδου, την Διευθύντρια του καταστήματος Κύθνου κα Αναγνωστάκη , και τους τραπεζικούς υπαλλήλους του καταστήματος Κύθνου κα Φίλιππα και κ. Ηλιού που κατέβαλλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτή η χορηγία.