Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σύρου

"Τα αποτελέσματα της ανικανότητάς σας έχουν αντίκτυπο στα νησιά"

  • Πέμπτη, 2 Ιουνίου, 2016 - 13:41

Συριανοί και Συριανές, Πρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα και είχαμε την πρεμιέρα του Φ.Π.Α. 24% ως καλοκαιρινό μποναμά από την κυβέρνηση Συριζα-Ανελ στο νησί μας. Μια χρονική περίοδο όπου όλοι οι επαγγελματίες περιμένουν τον τουρισμό για να πάρουν μια οικονομική ανάσα, η κυβέρνηση φρόντισε με τους δεκάδες φόρους που έβαλε να μην μπορούν να ανταγωνιστούν σε τιμές γειτονικές χώρες. Αν όλα αυτά τα υποστούμε τους καλοκαιρινούς μήνες, σας καλούμε να αναλογιστείτε τι μαύρος χειμώνας έρχεται για το νησί μας.

Αυτή η κυβέρνηση αποδειγμένα πλέον έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας και το μόνο που την απασχολεί είναι εγωιστικά να κερδίσει λίγη ακόμα παράταση ζωής, κάτι όμως που πληρώνουμε όλοι μας καθημερινά.

Θα περιμέναμε όμως αυτά τα «καλά παιδιά» που ακούμε σε τοπικό επίπεδο ή αυτοί οι «μη επαγγελματίες της πολιτικής» να είχαν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν επιτέλους, να πουν ένα συγνώμη στο νησί, να πουν εν τέλει ότι απέτυχαν.

Κύριοι δεν φτάνει κανείς να δηλώνει καλό παιδί για να μπει στον πολιτικό και δημόσιο βίο αυτού του τόπου, με μόνο σας προσόν αυτό… Tα αποτελέσματα της ανικανότητας σας έχουν αντίκτυπο στο σύνολο της κοινωνίας. Με τη σιωπή σας στρατεύεστε 100% με τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ οι οποίοι με θρασύτητα χιλίων πιθήκων συνεχίσουν να μιλούν ειρωνικά και με τις εξωφρενικές καθημερινές δηλώσεις τους το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τους πολίτες.

Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε! Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε πολιτική αλλαγή που θα σας βρει σίγουρα εκτός πολιτικής. Καλό θα ήταν, έστω και τώρα, να φροντίσετε τότε να μπορείτε να δείτε τους συμπολίτες σας στα μάτια.