Τουριστική Επιτροπή Δήμου Πάρου

Workshop ελληνικού τουρισμού στην Ιταλία

  • Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 2016 - 12:42

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T.) στην Ιταλία, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του για μια δυναμική παρουσία του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Ιταλική Αγορά, διοργανώνει workshop (συναντήσεις Β2Β) για τις Ελληνικές Τουριστικές Επιχειρήσεις και τους Ελληνικούς Τουριστικούς Φορείς, με θέμα «Η Ελλάδα συναντάει το Μιλάνο» (La Grecia incontra Milano).

Στο 1ο workshop που διοργανώνει το Γραφείο μας, θα κληθούν Tour Operators, τουριστικά γραφεία, γραφεία MICE & Incentives, Ενώσεις Ελεύθερου Χρόνου (CRAL) του Μιλάνου και των γύρω περιοχών, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας καλούνται να συμμετάσχουν ξενοδοχεία και περιοχές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν το προϊόν τους στην Ιταλική αγορά.

Σκοπός του workshop είναι να παρουσιάσει στους Ιταλούς Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες – πωλητές τουριστικών πακέτων, στους εξειδικευμένους δημοσιογράφους και bloggers, το ποικιλόμορφο και αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Χώρα μας, με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ιταλική αγορά μέσω της σύσφιξης των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης, και τη συνεπακόλουθη τόνωση των εθνικών τουριστικών εσόδων της Ελλάδας.

To workshop θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2016, σε χώρο prestige στην πόλη του Μιλάνου, κατά τις ώρες 18:00 – 21:00. Σε κάθε εκθέτη θα είναι προσδιορισμένο τραπέζι με την επωνυμία της εταιρείας που αντιπροσωπεύει.

Το workshop παρέχει:

Β2Β συναντήσεις με τους Ιταλούς Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες κλπ.

Τραπέζι για τις Β2Β συναντήσεις

Μπουφέ με εδέσματα μετά το πέρας των συναντήσεων

Μπουφέ με καφέ και συνοδευτικά καθ' όλη τη διάρκεια των Β2Β συναντήσεων

Πλήρης λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των Ιταλών Τ.Ο., τουριστικών γραφείων και γραφείων MICE, CRAL. Το κόστος συμμετοχής στο workshop ανέρχεται στο ποσό των 500,00€ (συμπ/νου ΦΠΑ).

Σημειώνουμε ότι οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καταληκτική ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Αμέσως μετά το πέρας της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις λεπτομέρειες για την πληρωμή, η οποία –σε περίπτωση θετικής σας ανταπόκρισης- πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25.11.2016.

Υπεύθυνος δράσης για το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας:

Κυριακή Μπουλασίδου, Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Κυριακή Μπουλασίδου

Τούλα Αριστείδου

Αντονέλλα Παπανικόλα

Τηλ.: 0039 02 860470 - 477 & 0039 342 8073245

Τηλ.: 0039 02 860470 - 477

Τηλ.: 0039 02 860470 - 477

Εmail: director@visitgreece.it

Email: pr@visitgreece.it

Email: media@visitgreece.it

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη Δήλωση Συμμετοχής.