Ανακοίνωση του Δήμου Σίφνου

Η Υπηρεσία Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων

  • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2016 - 15:08

Ο Δήμος Σίφνου σας γνωρίζει ότι η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα κ.λ.π.), θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα μεταφέρουν και να τα τοποθετούν με προσοχή δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, το απόγευμα της Δευτέρας ή της Πέμπτης και όχι οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας.
Η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κ.λ.π.) γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.
Η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.
Επιπλέον και δεδομένου ότι απαγορεύεται αυστηρά η απόθεση μπαζών στους κάδους απορριμμάτων έξω από αυτούς ή γενικά σε κοινόχρηστους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι από τις 10 Νοεμβρίου λειτουργεί και στο νησί μας με ιδιωτική πρωτοβουλία πρόγραμμα ανακύκλωσης δομικών υλικών, που εξασφαλίζει την επανάχρησή τους στην οικοδομική δραστηριότητα και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών οικοσυστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γιάννη και Γιώργο Καργιό στα τηλέφωνα: 6944250362 & 6985905685.
Τέλος, για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).