Η Κύθνος στις πρώτες θέσεις ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

  • Πέμπτη, 2 Μαρτίου, 2017 - 06:21

Ο Δήμος Κύθνου είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους κατοίκους του νησιού ότι με ιδιαίτερη  χαρά δεχθήκαμε σήμερα την απολογιστική έκθεση της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε., η οποία και επισήμως αναφέρει ότι η Κύθνος με συνολική συγκομιδή 19.825 κιλά , κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πανελληνίως σε ποσότητες συλλογής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων ανά κάτοικο.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η είσπραξη από τον Δήμο του ποσού των 3.172,5 €, αφού ο τόνος ανακυκλώσιμων τιμολογήθηκε με την ανώτερη τιμή (160€/τόνο).

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Δήμου Κύθνου , στους οποίους οφείλεται εξολοκλήρου η επιτυχία του προγράμματος , τους αρμόδιους υπεύθυνους της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. για την άριστη συνεργασία αλλά και το σύνολο των δημοτών που έχουν κατανοήσει την σπουδαιότητα του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της επιτυχής συνέχισης του προγράμματος, το επόμενο διάστημα θα εκδοθούν λεπτομερείς ανακοινώσεις για τον τρόπο και το χρόνο απόρριψης και συλλογής των ηλεκτρικών συσκευών αλλά και γενικά των ογκωδών αντικειμένων ανά το νησί κατά τη θερινή περίοδο προς αποφυγήν φαινομένων συσσώρευσης αυτών σε εμφανή σημεία.

Σχετικά αρχεία: