Η Κέα στην έκθεση “Salon Mondial du Tourisme” στο Παρίσι

  • Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2017 - 02:07

Ο Δήμος Κέας συμμετετείχε στην έκθεση “Salon Mondial du Tourisme” στο Παρίσι της Γαλλίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2017. Πρόκειται για μία κορυφαία διεθνή έκθεση τουρισμού που συγκεντρώνει επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα ελληνικά νησιά, και μέσα σε αυτά και η Κέα, κερδίζουν για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις στις τουριστικές αγορές της Ευρώπης και καταφέρνουν να βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο οποίο συμμετέχει η Κέα, συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, ενώ τα μηνύματα για τα νησιά μας είναι θετικά και από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά, η οποία αποτελεί «σταθερή δύναμη».

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Κέας στην έκθεση αυτή είναι να γνωρίσει η Γαλλική τουριστική αγορά τους θησαυρούς της Κέας αλλά και να αυξηθεί η προσέλευση των Γάλλων επισκεπτών στο νησί. Ο Δήμος Κέας στην παρουσία του αυτή δίνει έμφαση στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων αλλά και στις μοναδικές δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κανείς επισκεπτόμενος το νησί. Η τζιώτικη ύπαιθρος, οι γεύσεις και τα αρώματα της, είναι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους παραγωγούς της Κέας για την προσφορά των προϊόντων τους. Με τη συνεισφορά τους γέμισαν το περίπτερο μας και χάρισαν ένα κομμάτι από την Κέα στους Γάλλους λάτρεις της. Η Marcie Mayer με την παρουσία της εκπροσωπεί το νησί μας και καλωσορίζει τους επισκέπτες μας στο Παρίσι.