Γυμνάσιο Νάουσας

Επισκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης

  • Τρίτη, 4 Απριλίου, 2017 - 06:21

Ο Δήμος Πάρου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διδασκαλίας της τεχνικής των αθλημάτων από την παιδική ηλικία και τη μύηση της νεολαίας στις αθλητικές αξίες και τη σωστή σωματική και κινητική ανάπτυξη, εκσυγχρονίζει μία ακόμα αθλητική υποδομή εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες άθλησης για τους μικρούς μαθητές.

Η συντήρηση και επισκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Νάουσας Πάρου ξεκίνησε με τις εργασίες αποξήλωσης του τάπητα και της υπάρχουσας βάσης από σκυρόδερμα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάλληλη συμπύκνωση του εδάφους, εκ νέου σκυροδέτηση με C12/15 με κατάλληλο οπλισμό και τέλος τοποθέτηση νέου ελαστοσυνθετικού δαπέδου γηπέδων και γραμμογράφησή του. Το τελικό έργο θα είναι φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά, αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές και πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το γήπεδο αυτό αφιερώνεται στα παιδιά του Γυμνασίου Νάουσας αλλά και σε όλα τα παιδιά της Πάρου και ευχόμαστε να το χαρούν πραγματικά και να περνούν σε αυτό ώρες με άθληση και παιχνίδι. Ο Δήμος Πάρου παραμένει σε ετοιμότητα για την κατασκευή νέων έργων που θα πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες άθλησης στο νησί.

Το παραπάνω έργο καθώς και οι προγραμματισμένες εργασίες επισκευής στο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Λυκείου Παροικιάς, είναι μέρος των συνεχιζόμενων παρεμβάσεων στα γήπεδα της Πάρου, που θα δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες άθλησης για όλους, καθώς εκτός των μικρών μαθητών, σωματεία και αθλούμενοι αποκτούν έναν βοηθητικό χώρο με ουσία για την προπόνησή τους.