Εκδήλωση ενδιαφέροντος προσφορών για τα ταξίδια εξοικείωσης από το εξωτερικό στην Πάρο

  • Τρίτη, 30 Μαΐου, 2017 - 14:13

Ο Δήμος Πάρου στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του νησιού μας και σε συνεργασία με τους Συμβούλους  Marketing της εταιρείας Consulting Remake έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις:

Επίσκεψη έγκριτου Βρετανού συντάκτη κ. John Malathrona στο νησί 13-17 Ιουνίου 2017. Ο κ. Malathronas προτίθεται να επισκεφτεί το νησί για δύο λόγους:

Για τον εμπλουτισμό και τη δημιουργία νέου αφιερώματος για το νησί, σχετικά με το Τουριστικό <<προϊόν>> στο διεθνώς αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό οδηγό Rough Guides που προσεγγίζει τον ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα ηλικίας 35-55 ετών, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 80.000 ταξιδιωτών σε Μ. Βρετανία και Ευρώπη γενικότερα.

Για την πιθανότητα ένταξης του ξενοδοχείου ή των ξενοδοχείων που θα διαμείνει, με αναλυτικό review σε εκτενές άρθρο στην πλέον έγκριτη Βρετανική εφημερίδα <<Daily Telegraph>> που σημειώνει τεράστια απήχηση στο ταξιδιωτικό κοινό με 1.2 εκατομμύρια αναγνώστες.

Για την παραπάνω επίσκεψη του fam trip επιθυμούμε:                                 

·         Παροχή αυτοκινήτου

·         Ένα γεύμα

Επετειακό ταξίδι επιστροφής στην Πάρο γερμανού δημοσιογράφου κ. Horst Schwartz που επανέρχεται στο νησί ύστερα από 54 χρόνια. Θα επισκεφτεί το νησί 13-16 Ιουνίου 2017 και θα συνοδεύεται από τη δημοσιογράφο και βιντεοπαραγωγό κ. Maria Menzel. Ο δημοσιογράφος το 1964 είχε επισκεφτεί  την Παροικιά, τη Νάουσα, τις Λεύκες, τα Αρχαία Λατομεία Πάρου, την κοιλάδα των πεταλούδων και την Αντίπαρο. Θα αναζητήσει παλιές φωτογραφίες του νησιού από τη δεκαετία του 60, συνέντευξη με έναν γηραιό Παριανό κάτοικο και ζητάει συνέντευξη με τον υπεύθυνο Τουρισμού στο νησί.

Για τη οργάνωση του fam trip επιθυμούμε:

·         Διαμονή για 3 ημέρες σε δύο μονόκλινα δωμάτια με πρωινό

·         Παροχή αυτοκινήτου

·         Γεύματα/δείπνα σε παραδοσιακά εστιατόρια/ταβέρνες με τοπική κουζίνα

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έως την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017,  αν μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή παραχωρώντας κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες. 

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση και στην πρόθεση συνεργασίας και προσφοράς με σκοπό την προβολή του νησιού μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση στη διάθεσή σας 

Ετικέτες: