Ο Δήμος Άνδρου ανεβάζει τον πήχη στην τουριστική προβολή

  • Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουν. 2017 - 7:39

  Με στόχο την οργανωμένη και συστηματική προσέγγιση των τουριστικών αγορών, ο Δήμος Άνδρου αποφάσισε να αναθέσει τα θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής του νησιού σε καταξιωμένο στο αντικείμενό του όμιλο συμβούλων Τουρισμού. Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, παρουσία και του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Επιτροπής Ελένης Πολίτου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας  με τον  επικεφαλής του ομίλου Νότη Μαρτάκη, ο οποίος παρουσίασε την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει και τον τρόπο συνεργασίας με την επιτροπή και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ήδη  σε πρώτη φάση, ετοιμάζονται και θα παρουσιαστούν:

-       η στρατηγική και το τριετές πλάνο δράσεων, που θα υλοποιηθεί άμεσα, προκειμένου να ενισχυθεί η προβολή, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και το  άνοιγμα νέων αγορών,

-       έρευνα ικανοποίησης τουριστών μέσω των σχολίων του Trip Advisor.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης τόνισε: «Η τουριστική προβολή του νησιού μας αποτελεί για τον Δήμο Άνδρου έναν από τους βασικότερους στόχους. Με βήματα σταθερά τα δυόμιση αυτά χρόνια δουλέψαμε με στόχο την προβολή του νησιού μας, μέσω της εξωστρέφειας και της ανάδειξης της Άνδρου ως ποιοτικού και εναλλακτικού τουριστικού προορισμού επενδύοντας κυρίως σε αγορές που η Άνδρος είχε ήδη κάποιο μερίδιο. Τώρα προχωράμε για νέες αγορές και συστηματικότερη προβολή με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Καταλήξαμε και είμαστε ικανοποιημένοι, στην επιλογή μιας εταιρίας, δοκιμασμένης στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και του χειρισμού θεμάτων τουριστικής πολιτικής με εμπειρία σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς των Κυκλάδων. Η συμβολή των επαγγελματιών στο πλαίσιο του οργανωμένου και επαγγελματικού προγράμματος, που εκπονούμε, ενισχύει την αισιοδοξία μας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα του τουρισμού, που αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα ανάπτυξης της Άνδρου».

Ετικέτες: