Δήμος Μήλου

Λειτουργία Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στη Μήλο

  • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, 2017 - 13:15

Σε δημοτικό χώρο που διαμορφώθηκε κατάλληλα και παραχωρήθηκε από το Δήμο Μήλου στεγάζεται και λειτουργεί πλέον το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης (Γ.Κ.Α.) Μήλου (Ε.Φ.Κ.Α. - πρώην Ι.Κ.Α).
Η παραχώρηση αυτή αποδεικνύει την έμπρακτη συμβολή της Δημοτικής Αρχής για τη διατήρηση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο νησί μας, παρά την απόφαση του Δ.Σ. Ε.Φ.Κ.Α. υπ’ αριθ. 336/2017 (Συνεδρίαση  Δ.Σ. Ε.Φ.Κ.Α. 35/09.08.17), σύμφωνα με την οποία η Μήλος ανήκει πλέον σε Πάρο και Νάξο.
Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των δικαιούχων από τον ΟΑΕΔ, σύμφωνα με την απόφαση 433 (Συνεδρίαση Δ.Σ. Ε.Φ.Κ.Α. 42/28.09.17), οι δικαιούχοι θα εξυπηρετούνται από το Γ.Κ.Α. με προγραμματική σύμβαση Ο.Α.Ε.Δ.- Ε.Φ.Κ.Α.
Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο για τις αποφάσεις του καθώς και τη Διευθύντρια του υποκαταστήματος Αττικής–Πειραιώς–Νήσων του Ε.Φ.Κ.Α. κα Αργυροπούλου Ευανθία για τη συνεργασία της  σε όλα τα επίπεδα και εκφράζει την ικανοποίησή του που, με συνεχή και επίμονη διεκδίκηση, καταφέραμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην επίλυση ενός προβλήματος που θα πρόσθετε ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση στους κατοίκους της Μήλου.
Η Δημοτική Αρχή Μήλου θα συνεχίσει να λειτουργεί ως θεματοφύλακας  ενάντια σε οποιαδήποτε απόπειρα αποψίλωσης του νησιού μας από βασικές δημόσιες υπηρεσίες που χρόνια προσφέρουν στους κατοίκους της Μήλου μας.

 

Ετικέτες: