Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας καταδικάζει τα γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή

  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, 2017 - 09:36

Η  παράταξη  της Λαικής Συσπείρωσης  στο Δήμο Θήρας , καταδικάζει απερίφραστα τα απαράδεκτα για το νησί μας γεγονότα, που συνέβησαν στο Εμπορείο κατά το γιορτασμό της Εθνικής επετείου του ΟΧΙ του λαού μας ,στο φασισμό-ναζισμό.
Οι απόγονοι του Χίτλερ, του Μεταξά και Παπαδόπουλου, αμαύρωσαν την ημέρα αυτή ,με τη δήθεν πατριδοκαπηλεία και εθνικοφροσύνη τους ,απαιτώντας την Ελληνική σημαία από τα χέρια ανήλικης-άριστης μαθήτριας, Αλβανικής καταγωγής.
Τα επεισόδια αυτά ,που έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο,δεν προκλήθηκαν από μεμονωμένα –τυχαία άτομα, όπως χαρακτηρίζονται στην ανακοίνωση του Δήμου.  Η περιβολή τους , με το σήμα της Χρυσής Αυγής , μαρτυρούσε  ποιοί ήταν.
Η διαπραγμάτευση, επί ώρα , της αστυνομικής δύναμης που ήταν παρούσα  με τα φασιστοειδή και μάλιστα κουνώντας προς αυτήν ,το δάχτυλό τους , για την πραγματοποίηση η όχι της σχολικής παρέλασης  δημιουργεί κατά την γνώμη μας, εύλογα  ερωτηματικά.
Συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές ,γονείς  και εκπαιδευτικούς που περιφρούρησαν με τον καλύτερο τρόπο ,την όλη διαδιακασία της ημέρας αυτής. Τους καλούμε με τη δράση μας, να απομονώσουμε τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και να παλαίψουμε όλοι μαζί  να δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται χωρίς  περικοπές κάθε χρόνο, για την παιδεία ώστε να έχουμε δασκάλους και σχολικά κτίρια, που να  καλύπτουν τις σημερινές σύγχρονες απαιτήσεις μας.