Συνάντηση επαγγελματιών και εθελοντών για τη "Λευκή Νύχτα"

  • Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, 2017 - 12:56

Με παρακαταθήκη την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» των τριών προηγούμενων ετών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, συνάντηση των επαγγελματιών και εθελοντών της Χώρας, στο Δημοτικό Κατάστημα Άνδρου.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γυναικών, τον Μουσικό Σύλλογο, καθώς και δημότες της Άνδρου που προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν εθελοντικά στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή. 

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας, με τον στολισμό και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, την τοποθέτηση φώτων και προβολέων, την επιλογή της μουσικής και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Η «Λευκή Νύχτα» θα διοργανωθεί το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 και στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν ο Μουσικός Σύλλογος με τα χορωδιακά τμήματα και τη Φιλαρμονική Άνδρου, ο Σύλλογος Γυναικών με τα χορευτικά τμήματα, καθώς και το χορευτικό τμήμα Latin, που θα χαρίσουν σε όλους μια ξεχωριστή βραδιά.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες της Χώρας θα συνδράμουν με τα κεράσματα και τις εκπτώσειςτους, ενώ θα γίνει και ανάλογο αίτημα προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να δοθούν εκπτωτικά εισιτήρια και να έρθουν περισσότεροι φίλοι από την Αθήνα.

Ο Δήμος Άνδρου προσκαλεί όλους τους δημότες να απολαύσουν τις αγορές στα εμπορικά καταστήματα και τη βόλτα τους στον στολισμένο και φωταγωγημένο πεζόδρομο της Αγοράς και σε επόμενη ενημέρωσή του θα γνωστοποιήσει αναλυτικά τις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας». 

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις με τους επαγγελματίες και εθελοντές στις άλλες περιοχές της Άνδρου, Κόρθι, Μπατσί και Γαύριο, για τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».