Δυναμική παρουσία της Ίου στην WTM

  • Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, 2017 - 06:21

Με εμπλουτισμένες Τουριστικές υπηρεσίες και ως δυναμικός Τουριστικός προορισμός με απήχηση στη διεθνή τουριστική αγορά, παρουσιάστηκε ο Δήμος Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, WTM 2017  που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου. 

Συγκεκριμένα οι δεκάδες προγραμματισμένες επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τις πρώτες ημέρες με εξειδικευμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία και travel specialists επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του Βρετανού ταξιδιώτη να επισκεφτεί την Ίο τη ερχόμενη σεζόν. Αξιοποιώντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με επιλεγμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους ΜΜΕ που συνεργάζονται με έγκριτα Μέσα όπως η Daily Telegraph καθώς και με διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

"Το πολυδιάστατο  και ανανεωμένο Τουριστικό προϊόν της Ίου είναι η προϋπόθεση  για την συντήρηση το μεριδίου μας σε καθιερωμένες αγορές και το άνοιγμα νέων", επισημαίνει  η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κυρία Αντζελα Φάκου που με τον δήμαρχο Ιητών, κ. Μιχάλη Πετρόπουλο εκπροσώπησαν τον προορισμό με την παρουσία επαγγελματιών του νησιού και τη συμβολή των στελεχών της εταιρίας Τουριστικού Consulting Remake.