Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων

Μετεγκατάσταση Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Θήρας

  • Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017 - 02:05

Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Κυκλάδων ενημερώνει ότι, το γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Θήρας εφεξής θα λειτουργεί σε ισόγειο χώρο κτιρίου ιδιοκτησίας του Δήμου Θήρας στην περιοχή Μεσαριά επί της Επαρχιακής οδού Φηρών - Όρμου Περίσσης (πλησίον καταστήματος "Κωτσόβολος"). Η τηλεφωνική επικοινωνία με το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Θήρας συνεχίζει στο τηλέφωνο 22860 27111 και το φαξ 22860 27153.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Έπαρχο κ. Θεώνη Λειβαδάρου, καθώς και τους τέως Επάρχους Θήρας για την επί σειρά ετών παραχώρηση του γραφείου και την αμέριστη συμπαράσταση προς την Υπηρεσία, με τη φιλοξενία του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Θήρας.

Επίσης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης και πρόεδρος του Συλλογικού Οργάνου κ.Μιχάλης Παράβαλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο Αναστάσιο-Νικόλαο για τη δωρεάν παραχώρηση του παραπάνω γραφειακού χώρου ιδιοκτησίας Δήμου Θήρας στον οποίο θα στεγάζεται πλέον το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Θήρας και την αμέριστη ανταπόκριση αυτού ενόψει των επικείμενων εργασιών συντήρησης του κτιρίου του Επαρχείου Θήρας όπου στεγαζόμασταν μέχρι πρότινος.

Ετικέτες: