Δήμος Μήλου

Διοικητική παραλαβή του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα μετά από εργασίες

  • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2017 - 16:01

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή προς χρήση του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα μετά την ολοκλήρωση του έργου που υλοποιήθηκε και αφορούσε Οικοδομικές Εργασίες Συντήρησης και Αποκατάστασης Φέροντα Οργανισμού Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα – Προϋπολογισμός:128.337 με ΦΠΑ.
Η παράδοση έγινε από Κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας στον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη με την παρουσία της Αντιδημάρχου Μήλου κ. Ζαμπέτας Τούρλου, του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιάννη Παναγιώτου και των εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Η Δημοτική Αρχή Μήλου με στοχευμένες  ενέργειες, συνεχή αναζήτηση πόρων και την εκπόνηση των απαιτούμενων μελέτων σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο φροντίζει για την υλοποίηση έργων για την βελτίωση όλων των σχολικών κτιρίων και υποδομών του νησιού μας.
1οΈργο:Αναβάθμιση και Στατική Ενίσχυση κτιρίων σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Μήλου – Προϋπολογισμός: 900.000 με ΦΠΑ – Χρηματοδότηση:Ε.Π. «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» (Ε.Τ.Π.Α.).
2οΈργο:Κατασκευή Νέου 2/θ Νηπιαγωγείου Τριοβασάλων – Προϋπολογισμός:650.000 με ΦΠΑ – Χρηματοδότηση:Δωρεά ιδρύματος «Μελά».
3ο Έργο:Συντηρήσεις Επισκευές Σχολικών Κτιρίων – Προϋπολογισμός:138.796,26 με ΦΠΑ – Χρηματοδότηση Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.
4ΟΈργο:Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μήλου – Προϋπολογισμός:145.000 με ΦΠΑ – Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων Συντηρήσεις Επισκευές Σχολικών Κτιρίων Φάση Β.  
Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου, τους περιφερειακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Ζαμπέτα Τούρλου καθώς και τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιάννη Παναγιώτου για την ουσιαστική συμβολή τους.
Όλοι μαζί εργαζόμαστε προκειμένου να αποκτήσει το νησί υποδομές Παιδείας που αξίζουν στα παιδιά της Μήλου.