Στην Πάρο η Πρέσβειρα της Αυστρίας

  • Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2017 - 14:08

Την Πρέσβειρα της Αυστρίας κα Andrea Ikic-Böhm υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος.

Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας την κα Πρέσβειρα στην Πάρο, τόνισε τις καλές σχέσεις των δύο χωρών αλλά και την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί σε αρκετούς τομείς.

Η κα Πρέσβειρα αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή ανέφερε ότι η Πάρος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών καθώς και μόνιμος τόπος διαμονής για ορισμένους εξ’ αυτών και αυτός είναι άλλωστε ο κύριος λόγος επίσκεψής της στο νησί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με την συζήτηση να επικεντρώνεται στη δυνατότητα διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων και δράσεων που θα προάγουν τον πολιτιστικό διάλογο μεταξύ των δυο λαών.

Ο Δήμαρχος Πάρου αφού ευχαρίστησε την κα Πρέσβειρα για την τιμή της επισκέψεώς της, δήλωσε ότι: «Η σημερινή συνάντηση ας αποτελέσει την απαρχή μιας φιλίας και συνεργασίας χτίζοντας γερές γέφυρες επικοινωνίας και πολιτισμού».