Συμμετοχή του Δήμου Μήλου στο "Money Show"

  • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, 2018 - 06:21

Την 8η Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton Athens, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα στα πλαίσια του 3ου Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας.

Στο «money show», συνδιοργανώθηκε από το Διεθνή & Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας και το Ε.Δ.Δ.Υ.Π., υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με θέμα ΄Ιατρικός Τουρισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση’.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε… Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Σ.Ι.Π.Δ.Ε. και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., Δήμαρχος Λαγκαδά Ι.Καραγιάννης, ο Γ.Δ/ντης Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Ε. Πάνου και άλλοι από τον επιστημονικό και αυτοδιοικητικό χώρο.

 Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης συμμετείχε, με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

Αναφέρθηκε στον Τουρισμού, ως μοναδικού πυλώνα ανάπτυξης της χώρας μας που άντεξε στην οικονομική κρίση, ιδιαιτέρως  στη νέα εναλλακτική μορφή του Ιατρικού Τουρισμού - Υγείας στο νησί μας, σε συνδυασμό με τις Ιαματικές πηγές, το κλίμα, τη γαστρονομία και στις ομορφιές του. Επίσης, στις στοχευμένες  δράσεις για την προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος της Μήλου, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.