Βράβευση μαθητών Λυκείου από τον Δήμαρχο Τήνου

  • Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2018 - 15:20

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 από τους μαθητές του 2ου Τμήματος της Α' τάξης του Γενικού Λυκείου Τήνου.

Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Δήμαρχο μετά από πρόσκληση του ιδίου, ώστε να τον ενημερώσουν για την  προσπάθεια που πραγματοποίησαν  για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Τήνου σχετικά με την 33η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου.

Οι μαθητές με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Μπουζαλάκου  Παναγιώτη, ανέβασαν βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα, με τα οποία καλούσαν τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία. Επίσης προχώρησαν στην εκτύπωση ενημερωτικού υλικού και ενός μικρού μπλοκ, το οποίο μοιράστηκε σε όλους όσους έδωσαν αίμα, με το οποίο τους ευχαριστούσαν για τη συμμετοχή τους.

Ο  Δήμαρχος, ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσπάθειά τους, ευχήθηκε και άλλοι να μιμηθούν το παράδειγμά τους  και τόνισε τα σημαντικά οφέλη που έχει η συμμετοχή όλων στην αιμοδοσία.

Για να τιμήσει ο Δήμαρχος Τήνου το εθελοντικό τους έργο απένειμε το Δημόσημο στον καθηγητή κ. Μπουζαλάκο και στην Πρόεδρο του Τμήματος και για να τους ευχαριστήσει μοίρασε σε όλους το βιβλίο «MinisteriumHistoriae – Τιμή στον π. Μάρκο Φώσκολο».

Η επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση που τους έκανε η Αντιδήμαρχος Τήνου Αναστασία  Δεληγιάννη – Άσπρου  σχετικά με την αιμοδοσία.