Παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στον Όρμο Κορθίου

  • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00

Μετά την επίσκεψή μας στον Διευθυντή  του Υποκαταστήματος  της τράπεζας στην Χώρα της Άνδρου ,όπου του αναλύσαμε προφορικά τους προβληματισμούς μας και καταθέσαμε  την  επιστολή διαμαρτυρίας μας με  σχεδόν χίλιες υπογραφές , διαβιβάσαμε  στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στον Δήμο Άνδρου ,καθώς και στους βουλευτές του Ν. Κυκλάδων  την επιστολή διαμαρτυρίας  με τα αιτήματα μας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος  και Νίκος Μανιός κατέθεσαν αναφορά για τους Υπουργούς Οικονομικών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού την επιστολή της επιτροπής μας και περιμένουνε απάντηση.

Η επιτροπή τους ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση τους….

Περιμένουμε και θεωρούμε δεδομένη την ανταπόκριση και από τον βουλευτή της Ν.Δ. ,κ. κ. Ιωάννη Βρούτση, καθώς και από τον περιφερειάρχη μας κ. κ. Γεώργιο Χατζημάρκο….

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Κορθίου καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση στήριξης του αιτήματος μας για την παραμονή της τράπεζας στον Όρμο Κορθίου…

Επόμενο βήμα της επιτροπής μας είναι συνάντηση με την Διοίκηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία έχει ήδη κανονισθεί για την Τετάρτη 07/02/2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Μητροπόλεως  3 στην Αθήνα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται…..

θέλουμε τράπεζα στον Όρμο Κορθίου όχι μία φορά την εβδομάδα αλλά κάθε μέρα….

 

-Η-

Επιτροπή Αγώνα

Ετικέτες: