Ανακοίνωση της προέδρου του Κ.Υ., Ντίνας Σαμψούνη

Ακτινολόγος στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

  • Τρίτη, 17 Απριλίου, 2018 - 16:28

Μια τεράστια κατάκτηση για την δημόσια υγεία στην Μύκονο, αφού για πρώτη φορά από την ημέρα ίδρυσης του Κέντρου Υγείας, πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη γιατρού, με ειδικότητα ακτινοδιαγνωστικής.
Συγκεκριμένα, με την απόφαση με αρ. Πρωτ.: ΔΑΑΔ 9447/9-2-2018, της Διοικήτριας της 2ης ΔΥΠΕ κ. Ιορδανίδου Ο.  εγκρίθηκε η πρόσληψη της επικουρικής ιατρού κ. Μαγνήσαλη Ι. για τρία έτη.
Η κ. Μαγνήσαλη, έχει ήδη  αναλάβει τα  καθήκοντά της στο Κ.Υ. Μυκόνου.
Οι υπέρηχοι που θα πραγματοποιούνται ενδεικτικά είναι άνω κάτω κοιλίας, θυροειδούς,triplex αγγείων, καρωτίδων, φλεβών, αρτηριών κάτω άκρων, κοιλιακής αορτής, νεφρικών αρτηριών κλπ. Η παραπάνω δυνατότητα εξετάσεων, αποτελεί σημαντική συμβολή στην αναβάθμιση των παροχών υγείας για τους κατοίκους του νησιού, αφού μέχρι τώρα απαιτείται η μετακίνησή τους για την διενέργειά τους, σε δημόσια δομή.
Για ραντεβού, από την Δευτέρα 23-4-2018, πρωινές ώρες στο τηλέφωνο 2289360000.
Κόντρα στους καιρούς, στις συγκυρίες και στις περιστάσεις , τόσο η διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Μυκόνου και αυτονόητα η Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ, θα βλέπουμε και θα επιμένουμε στη μεγάλη εικόνα, της δημόσιας υγείας και μιας νέας ιεραρχίας αξιών στην παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στην Μύκονο.
Τέλος, πρέπει να εξοικειωθούμε πλέον με  τα «για πρώτη φορά», αναφορικά με την προαγωγή υπηρεσιών και δράσεων  από  το Κέντρο Υγείας Μυκόνου……