Δήμος Θήρας

Επιπλέον στελέχωση Αστυνομικού Τμήματος Θήρας

  • Παρασκευή, 20 Απριλίου, 2018 - 11:16

Συνάντηση με θέμα την επιπλέον στελέχωση του Α.Τ. Θήρας και του Λιμεναρχείου Θήρας ζητά εκ νέου ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος από τα αρμόδια Υπουργεία.

Συγκεκριμένα, το αίτημα της συνάντησης απευθύνεται στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα  καθώς και στον Υπουργό και Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουπλή και Νεκτάριο Σαντορινιό αντίστοιχα.

Στα έγγραφα του ο Δήμαρχος Θήρας αναφέρεται στην υποστελέχωση των Α.Τ. Θήρας και του Λιμεναρχείου Θήρας, υπηρεσίες που καλούνται να ανταποκριθούν καθημερινά στις μεγάλες απαιτήσεις του παγκόσμιου προορισμού της Σαντορίνης. Η ελλιπής λειτουργία των υπηρεσιών λόγω υποστελέχωσης δημιουργεί όχι μόνο κακή εικόνα για την χώρα μας στο εξωτερικό αλλά και αίσθημα ανασφάλειας τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος Θήρας αιτείται συναντήσεις εργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία, συνοδευόμενος και από επαγγελματικούς φορείς του νησιού μας, προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι εκ νέου και να αναζητηθούν από κοινού λύσεις που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του τόπου μας.