Δημιουργία Μητρώου Επαγγελματιών Κέας

  • Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018 - 14:03

To Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κέας ανακοινώνει τη δημιουργία του Μητρώου Επαγγελματιών Κέας, με σκοπό την προώθηση της απασχόλησης ωφελουμένων που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας.

Σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Κέας «Η Πρόοδος 1945» και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Κέας «Ο Ξενομήδης», δημιουργούμε ένα Μητρώο Επαγγελματιών, που θα γνωστοποιεί θέσεις εργασίας σε ωφελούμενους, κοινοποιώντας τις ανάγκες του, μέσω του Κέντρου Κοινότητας. Οι θέσεις εργασίας θα γίνονται γνωστές μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κέας, αλλά και μέσω προσωπικής επαφής και ενημέρωσης.

Τα στελέχη μας έχουν καταγράψει τους ωφελούμενους που τελούν σε καθεστώς ανεργίας και τις δεξιότητες που ο καθένας μπορεί να διαθέτει, με σκοπό την δικτύωση ωφελουμένων και επιχειρήσεων μετά την γνωστοποίηση των θέσεων εργασίας.

Απώτερος σκοπός αυτού του Μητρώου, εκτός από την εύρεση εργασίας, είναι η επαγγελματική και κατά επέκταση κοινωνική επανένταξη των πολιτών της Κέας, αλλά και όσων ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί κατά τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες.

Το Μητρώο Επαγγελματιών Κέας αριθμεί ως τώρα 15 μέλη. Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος μπορεί να στείλει email στο kendro.kinotitas@kea.gr ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην επιχείρησή του.