Δήμος Πάρου

Συμμετοχή δημοτών για την καθαριότητα στην Πάρο

  • Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 - 15:09

Η Υπηρεσία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Πάρου, με το υπάρχον προσωπικό καταβάλλει καθημερινά φιλότιμες προσπάθειες για να κρατηθεί καθαρό το νησί μας.

 

Όμως η έλλειψη προσωπικού και οι ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στις επιδιώξεις μας για την αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών καθαριότητας και ευπρεπισμού.

 

Αναμένουμε να μας δοθεί η δυνατότητα των προσλήψεων 29 εργατών καθαριότητας με επτάμηνη σχέση εργασίας (ΣΟΧ1/αρ.πρωτ.04-5-2018) και σε δεύτερο στάδιο 33 εργατών καθαριότητας και 6 οδηγών απορριμματοφόρων αορίστου χρόνου μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, ώστε να ενισχυθεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κάθε γωνία του νησιού.

 

Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, για το επόμενο χρονικό  διάστημα και εν μέσω της τουριστικής περιόδου, να δείξουν κατανόηση και να συνδράμουν το έργο μας ακολουθώντας τον επικαιροποιημένο οδηγό καθαριότητας που σας επισυνάπτουμε. Επίσης, στο τηλέφωνο 2284360166 υποδεχόμαστε τις επισημάνσεις των πολιτών για τα σημεία που χρήζουν τη προσοχή της υπηρεσίας.

 

Στον αγώνα για να διασφαλίσουμε την υγιεινή και να διατηρήσουμε το νησί μας καθαρό, είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ

Ετικέτες: