Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

  • Τετάρτη, 20 Ιουνίου, 2018 - 12:44

Καταγγέλλουμε   την απαράδεκτη στάση και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο τους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τον τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, όσο και τα σοβαρά θέματα τα οποία καλούμαστε να συζητήσουμε στο σημερινό Δ.Σ.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι καλούμαστε σε μια συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, ώρα κατά την οποία πολλοί σύμβουλοι και πρόεδροι εργάζονται μη έχοντας τη δυνατότητα να παραστούν στο συμβούλιο το οποίο έχουν κληθεί, καθώς και το γεγονός ότι καλούμαστε να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για 37 θέματα, πολλά εκ των οποίων σοβαρά, χωρίς να έχουμε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο να τα μελετήσουμε, αφού στην ουσία και παρά τα όσα προβλέπει ο νόμος, λάβαμε τις εισηγήσεις μια εργάσιμη ημέρα πριν από το συμβούλιο, κάτι που συμβαίνει σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Με τη στάση της αυτή η δημοτική αρχή και το προεδρείο του δημ. Συμβουλίου δείχνει την ελαφρότητα και ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα του δήμου μας, αφού δεν αφήνει κανένα περιθώριο ουσιαστικής και σε βάθος μελέτης των θεμάτων, ώστε να μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση και άποψη πάνω σε αυτά.