Κλιμάκιο της ΜΟ.Μ.ΚΑ./ΓΕΕΘΑ στην Άνδρο για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Κόρθι

  • Τρίτη, 3 Ιουλίου, 2018 - 15:33

Κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, κλιμάκιο της ΜΟ.Μ.ΚΑ. (Μονάδας Μελετών και Κατασκευών) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας βρίσκεται από νωρίς σήμερα, Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, στην Άνδρο, προκειμένου να επιθεωρήσει το οδικό δίκτυο του Κορθίου, που χρήζει αποκατάστασης.

Με τη συνοδεία του Αντιδημάρχου Κορθίου κ. Ιάκωβου Σκόρδου, των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Κορθίου κ.κ. Θωμά Σκαρώνη καιΓιώργου Τρανάκου, οι αξιωματικοί της ΜΟ.Μ.ΚΑ. έλεγξαν μεγάλο μέρος του ορεινού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου. Στόχος είναι η συγκεκριμένη μονάδα να αναλάβει την εκπόνηση μελέτης και την υλοποίηση εργασιών για την αποκατάσταση και την κατασκευή των δρόμων με τη σύμπραξη του Δήμου Άνδρου.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη επικοινωνία του Δημάρχου Άνδρου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα της επισκευής του οδικού δικτύου στο Κόρθι, είχε γίνει με αφορμή την επίσκεψη του κ. Πάνου Καμμένου στο νησί μας τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο κ. Καμμένος είχε έρθει στην Άνδρο ως καλεσμένος του εφημέριου του Όρμου Κορθίου Πατέρα Αντώνιου, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό του πολιούχου της περιοχής Αγίου Νικολάου και είχε δεσμευτεί ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα.

Το κλιμάκιο της ΜΟ.Μ.ΚΑ., συνοδεία του Αντιδημάρχου Κορθίου και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, στις 15:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Άνδρου.

Ετικέτες: