Πολίτες για τα νησιά μας

"Αποφασίζουμε και διατάσσουμε"

  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου, 2018 - 17:43

Με μορφή τελεσιγράφου παρουσίασε, και ζήτησε την ψήφισή του, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού που ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Μιχάλης Μαρούλης, προκαλώντας την εύλογη αντίδραση των περισσοτέρων συμβούλων που συμμετέχουν ως εκπρόσωποι είτε της αντιπολίτευσης είτε της συμπολίτευσης (NAI aκόμη και αυτών!).
Όπως προέκυψε από την εν λόγω συνεδρίαση, για την κατάρτιση του προγράμματος δεν είχε συνεργασθεί, ούτε καν άτυπα, με κανένα από τα μέλη του Συμβουλίου. Ούτε καν με τα μέλη που προέρχονται από την παράταξή του.
Ρωτάμε: Ποιος ο λόγος ύπαρξης του συμβουλίου;
Να αποφασίζει μόνο για την μία ώρα που θα παραχωρήσει το Κλειστό Γυμναστήριο για προπόνηση της τάδε ομάδας αλλά να είναι αμέτοχο στην επιλογή και στον προγραμματισμό των καλοκαιρινών εκδηλώσεων; 
Τι συμφέροντα και τι εξυπηρετήσεις κρύβουν τέτοιες ενέργειες;
Το πρόγραμμα τελικά εγκρίθηκε με τις ψήφους της συμπολίτευσης, πλην της Κατερίνας Σιδερή, που προς τιμήν της αρνήθηκε να παριστάνει το διακοσμητικό στοιχείο στο Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης που πρότεινε τον πρόεδρο και τα μέλη της πλειοψηφίας, έχει ακέραια την ευθύνη γι΄ αυτές τις αντιδημοκρατικές και αντιθεσμικές συμπεριφορές και τελικά για την απαξίωση της λειτουργίας του Νομικού Προσώπου.
Νάξος, 19.07.2018
Για τη Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας
Οι εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
Δημήτρης Βασαλάκης & Σπύρος Μαθιουδάκης