ΝΟΔΕ Κυκλάδων

«Η πορεία νίκης του Προέδρου μας συνεχίζεται»

  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου, 2018 - 16:44

Στην Κρήτη περιοδεύει ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από πολλά στελέχη της Ν.Δ..

Την ώρα που οι υπουργοί της κυβέρνησης «κρύβονται» ή προσπαθούν να αποφύγουν τις επαφές με τους πολίτες , η Ν.Δ. με μπροστάρη τον Πρόεδρο της συνεχίζει τις επισκέψεις , τις επαφές και κυρίως το διάλογο με τους πολίτες !!!

Ο Πρόεδρος συζητά με τους τοπικούς φορείς και με τους πολίτες για τα τοπικά προβλήματα και τι ο ίδιος σχεδιάζει για την επόμενη μέρα!!!

Από την Κρήτη όπως και χτες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλο τον κομματικό μηχανισμό σε εκλογική ετοιμότητα , διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η Ν.Δ. ζητά και είναι πανέτοιμη για εκλογές!!!

Αναφερόμενος στο αναπτυξιακό σχέδιο της περιοχής , ο Πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε: «το δικό μου αναπτυξιακό όραμα είναι ένα τρίγωνο το οποίο συνδέει τον ποιοτικό τουρισμό , με τον πολιτισμό και τον αγροτοδιατροφικό τομέα».

Επίσης , αναφέρθηκε στις αλλαγές που επιχειρεί η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σημείωσε ότι «ο Κλεισθένης θα οδηγήσει σε δημοτική ακυβερνησία . Διότι οι Δήμοι είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και παρέχουν μια σειρά από βασικές υπηρεσίες , από τις οποίες εξαρτάται η ποιότητα ζωής και τελικά η οικονομική και κοινωνική ευημερία. Η απλή αναλογική, όπως κατατέθηκε από τον κ. Σκουρλέτη και ψηφίστηκε , ισοδυναμεί με ακυβερνησία ή οδηγεί σε ένα πλαίσιο συναλλαγής το οποίο δεν θα βοηθήσει και δεν θα ευνοήσει τη λειτουργία των Δήμων. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο νόμος Σκουρλέτη θα ξαναλλάξει».!!!

Τέλος , ο Πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε , για άλλη μια φορά , στη δεσμευσή του για τη μείωση των φόρων , του ΦΠΑ και στη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας.!!!

 

 

 

 

Ετικέτες: