Στην Κέα η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Άννα Μαυρουδή

Την Κέα επισκέφτηκε την 11η Μαΐου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Άννα Μαυρουδή, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Νησιωτικής Ανατροπής. Μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κέας-Κύθνου, Κώστα Δεμένεγα, συμμετείχαν σε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Ιουλίδας, όπου μίλησαν μπροστά στους κατοίκους του νησιού.

Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή της δημοκρατίας όπου όλοι οι συνδυασμοί των αυτοδιοικητικών εκλογών, περιφερειακοί και δημοτικοί, αναπτύσσουν τις θέσεις τους μπροστά στους πολίτες αναδεικνύοντας τις δυνατότητες ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού.

Στην τοποθέτηση της, η Άννα Μαυρουδή έκανε αναφορά στο γενικό πολιτικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στο έλλειμμα συμμετοχής και ενημέρωσης των πολιτών για τα τεκταινόμενα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και ανέλυσε τις προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις της Νησιωτικής Ανατροπής ως νέα περιφερειακή αρχή.

Ο υποψήφιος για την Περιφερειακή Ενότητα Κέας-Κύθνου, Κώστας Δεμένεγας, δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση της Άννας Μαυρουδή και του Μπενέτου Σπύρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της “Νησιωτικής Ανατροπής". Η Νησιωτική Ανατροπή έχει ταυτότητα και δεν είναι "δήθεν" ανεξάρτητη. Έχει ταυτότητα που δεν φοβίζει ούτε τρομάζει, αλλά προκαλεί ενθουσιασμό και γεννά θετικές σκέψεις. Δεσμεύομαι στην νεολαία των νησιών μας, την καταρρακωμένη και προδομένη από πολιτικές και καταστάσεις νεολαία, ότι μαζί θα κάνουμε πράξη ό,τι ονειρευτήκαμε. Όνειρα για Αθλητισμό, Πολιτισμό, Τουρισμό, Πρωτογενή Τομέα, Δημιουργία. Πάμε λοιπόν δυναμικά και μαζικά να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής, και από την Κέα, το δυτικότερο Κυκλαδονήσι, να ξεκινήσει η Νησιωτική Ανατροπή».