Μήνυμα του περιφερειακού συνδυασμού "Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας" για τις εκλογές

"Η παράταξη που ενώνει τους πολίτες"

 Με βαθύ και απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα που έστειλαν οι συμπατριώτες μας την προηγούμενη Κυριακή, η παράταξή μας «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», η μεγάλη παράταξη της ευθύνης και των έργων, κάνει αυτό που πάντα την χαρακτήριζε. Μπαίνει ξανά μπροστά, ενώνει τον κόσμο, γκρεμίζει διαχωριστικές γραμμές και κινητοποιεί τις κοινωνίες των νησιών μας.

 

Με ευρύτατες συμμαχίες ισχυροποιούμε το πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο που συγκροτήσαμε και πλαισιώνεται από φορείς, μεμονωμένους πολίτες και ομάδες συμπατριωτών μας που προτάσσουν το συμφέρον των νησιών μας και όχι τα συμφέροντα κάποιων «κύκλων».

Μας φέρνει κοντά η υποχρέωση να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα νησιά μας και όχι να εξυπηρετήσουμε ή να «βγάλουμε την υποχρέωση» απέναντι σε κάποιους. Ο κάθε ένας από εμάς, διατηρεί την ελευθερία και την αυτονομία της σκέψης του, της ιδεολογικής του ταυτότητας και των πολιτικών του καταβολών. Διατηρούμε τις διαφορές μας και επιλέγουμε τη σύνθεση.

Κρατάμε την πορεία που χάραξε ο κάθε ένας αλλά συναντιόμαστε σε ένα κομβικό σημείο: Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες να παραμείνουν πρώτοι και πρωταγωνιστές στη μάχη της Ανάπτυξης. Ένα στοίχημα που κερδίζουμε κάθε μέρα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει αυτό το επίτευγμα των νησιωτών σε κίνδυνο.

Με τιμονιέρη τον Γιάννη Μαχαιρίδη, η παράταξή μας γίνεται ο μπροστάρης ενός μεγάλου και κρίσιμου αγώνα από τον οποίο θα βγούμε νικητές. Μαθημένοι στους αγώνες ξέρουμε να κερδίζουμε. Αντέξαμε στη δημαγωγία και ελεεινολογία των καιροσκόπων, που χρησιμοποίησαν κάθε μέσο και τρόπο για να πλήξουν αυτό που έχουμε πλέον κατακτήσει και κερδίσει με την εντιμότητα και την εργατικότητα των στελεχών αυτής της παράταξης.

Με καθαρό πρόσωπο, όπως πάντα, και χωρίς κατασκευασμένα επικοινωνιακά προσωπεία, η παράταξή μας, ανανεωμένη, ενωμένη και δυνατή, θα δώσει και αυτήν την πολιτική αναμέτρηση. Μαζί με τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, την Κυριακή θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Η κάλπη θα καταγράψει τη θέληση των συμπατριωτών μας, ο τόπος μας να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και να μη χαρίσουμε πουθενά και σε κανέναν όσα κερδήθηκαν με σχέδιο και πολλή δουλειά.